Over ons

Joyful Dogs – De hondenschool in Blaricum

Joyful Dogs geeft Hondentraining op maat. Wij maken gebruik van een breed scala aan gerenommeerde methoden en technieken. Positiviteit, flexibiliteit en plezier staan bij ons centraal.

Bij het opvoeden van een pup of jonge hond komt aardig wat kijken: zindelijk maken, meelopen aan de riem, socialiseren, etc. Hierbij willen wij u graag helpen.


Onze trainingen en diensten

Joyful Dogs geeft diverse trainingen op¬†verschillende locaties in en rond ’t Gooi of bij u thuis. Dit doen we zowel individueel, als in kleine groepjes, omdat wij optimaal rekening willen houden met de combinatie baas-hond. Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van verschillende elementen uit de hondensport, waaronder zoek- en denkspelletjes, tunnel en slalom en nog veel meer. Wij vinden het belangrijk dat de lessen boeiend en afwisselend zijn, zodat zowel baas als hond plezier beleven. Het gebruik van hond-onvriendelijke hulpmiddelen, bijvoorbeeld een slipketting of een halti, is bij ons niet toegestaan en ook niet nodig.

Op woensdagmiddag geven wij voor de kleine hondenliefhebbers de Joyful Kids and Dogs Training.
Kinderen leren op een speelse manier omgaan met hun hond.

Ook kunnen wij u adviseren bij verschillende gedragsproblemen van uw hond. Indien nodig ondersteund met Bachbloesem- en Aromatherapie.

Een aantal keren per jaar verzorgen wij workshops met verschillende thema’s. Deze worden vermeld op onze website of in onze nieuwsbrief.